Pastaschelpen met ricotta
Ben je op zoek naar een lekker vegetarisch pastagerechtje? Deze gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus is dan zeker het proberen waard. Net weer even wat anders dan spaghetti of penne, maar wel onwijs lekker. Nog een pluspuntje: dit gerechtje is niet heel moeilijk om te maken. Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |