Pastéis de nata (ook wel Pastéis de Belém)

Pastéis de nata (ook wel Pastéis de Belém)

Ingrediënten

Pastéis de nata, ook wel Pastéis de Belém genoemd, zijn traditionele roomgebakjes en zijn de trots van Portugal. Traditiegetrouw worden de pastéis warm gegeten en zijn ze geflambeerd met kaneel en rietsuiker. Iedereen maakt er z’n eigen versie van, zolang het bakje van bladerdeeg maar knapperig is en gevuld is met room. En vanaf nu kun je deze soortgelijke pastéis ook lekker zelf maken. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Renata Heijmans
  • Claudia Ahlers
  • Foody redactie
  • Wwemama Jansen
  • Bea Paixao
Pastéis de nata
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Hollandse meringues
Laura's BakeryLaura's Bakery
Bloemkool-Preisoep
 21
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Kids: havermoutpap food fight
 2
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.