Pastéis de nata
Deze Portugese custardtaartjes ofwel, Pastéis de nata, zijn zó lekker! Zeker een gebakje wat je geproefd moet hebben als je in Lissabon bent geweest. Pastéis de nata worden ook wel Pastel de nata of Pastéis de Belém genoemd. Ontzettend lekker en met dit recept ook gewoon thuis te maken. Liters room worden er officieel in de bladerdeegbakjes geschonken mét suikersiroop. De liters room en de suikersiroop zijn in dit recept achterwegen gelaten. Maar de smaak is er zeker niet minder om. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |