Pavlova met passievrucht dressing

Pavlova


Geef je binnenkort een etentje en wil je het afsluiten met een top dessert? Dan is deze pavlova met een frisse passievrucht dressing zeker een aanrader. Een luchtige brosse buitenkant van meringue met een nog ietwat zachte en chewy binnenkant, klinkt goed toch? Top de pavlova af met een romig geklopte slagroom en de frisse passievrucht dressing en garneer eventueel nog met wat jonge basilicum blaadjes, munt of anijs cress en je hebt een top dessert! Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foodtube
Foodtube

FoodTube is de nr.1 gastronomische videosite waar topkoks, wijnkenners en andere professionele...

Masterclass Koekjes bakken (deel 3) VIDEO: Koekjes bakken
Aspergespaghetti bij Bolenius VIDEO: Aspergespaghetti bij Bo...
Pistachecake bakken VIDEO: Pistachecake bakken
Meer van Foodtube
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Kerstpavlova
 1
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.