Pekingeend pannenkoekjes

Easy Mondays – Pekingeend pannenkoekjes

Ingrediënten

4 personen

Pekingeend, héérlijk! Het bereiden van een traditionele hele Pekingeend duurt ontzettend lang, dus vandaar dit receptje waarbij gebruik wordt gemaakt van eendenborstfilet met huid. Laat de eendenborsten van tevoren goed marineren, zodat de marinade lekker in het vlees kan trekken. Bak ze vervolgens kort aan en laat ze daarna langzaam verder garen in de oven. Eet de Pekingeend met gestoomde pannenkoekjes, prei, komkommer en natuurlijk Hoisin saus. De zacht zoete smaak van deze saus past namelijk uitstekend bij eend. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Thérèse Vos
  • Wibbe
Bami á la Brenda
 5
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Homemade Babi Pangang
 24
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Moo shu – heerlijke kleine pannekoekjes
 4
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Hoisin Kip
 13
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.