Pekingeend pannenkoekjes
Pekingeend, héérlijk! Het bereiden van een traditionele hele Pekingeend duurt ontzettend lang, dus vandaar dit receptje waarbij gebruik wordt gemaakt van eendenborstfilet met huid. Laat de eendenborsten van tevoren goed marineren, zodat de marinade lekker in het vlees kan trekken. Bak ze vervolgens kort aan en laat ze daarna langzaam verder garen in de oven. Eet de Pekingeend met gestoomde pannenkoekjes, prei, komkommer en natuurlijk Hoisin saus. De zacht zoete smaak van deze saus past namelijk uitstekend bij eend. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |