Perencarpaccio met vijgen & blauwe kaas

Perencarpaccio met vijgen en blauwe kaas van Bo

Ingrediënten

2 personen

Deze overheelijke carpaccio van peer met vijgen en blauwe kaas maak je in een handomdraai. Daarbij is het recept echt super simpel. De carpaccio zelf wordt afgemaakt met een lekkere honing. Mocht je nou niet van blauwe kaas houden dan kan je ook geitenkaas gebruiken. Een leuk voorgerechtje of lekker als salade voor de lunch.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Linda Blad
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.