Perengalettes van bladerdeeg

Perengalettes van bladerdeeg


Alleen het uiterlijk van deze perengalettes doet je al watertanden toch? Het leuke is dat dit een heel simpel recept is, maar ondanks dat ziet het er geweldig uit. Het geheim zit hem in de plakjes peer die als een waaier op de galettes liggen. En naast dat ze er prachtig uitzien, smaken ze nog lekker ook! Perfect om te serveren bij de koffie, of met een bolletje ijs als dessert. Geen fan van peer? Je kunt ook prima plakjes appel gebruiken. Genieten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.