Perziken van de BBQ
Een heerlijk zomers toetje, dat zijn deze geroosterde perziken van de barbecue! Zo ontzettend lekker! Serveer ze met een bolletje yoghurtijs, of wanneer je het wat gezonder wilt houden, met wat Griekse yoghurt met honing en een beetje vanille. Yum! En nog gemakkelijk om te maken ook! Geen bbq? Maak ze dan klaar in de oven of op de grill. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |