Pindacurry

Pindacurry


Ben je dol op pindakaas? Dat is dit recept perfect voor jou! Deze heerlijke pindacurry is special voor de pindakaas maniacs die graag in de avond ook nog hun lievelingsspread willen eten. De pindakaas is samen met een aantal heerlijke kruiden, tomatenpuree en wat aardappeltjes de basis voor de curry. In dit recept worden alleen de bladeren van de snijbiet gebruikt. Serveer met salade en rijst en smullen maar! 

Tip: gebruik de stengels van de snijbiet voor een heerlijk sapje achteraf!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kimvdboogert
  • Marjanne van Loon
  • Esmée Kramer
  • Femke Geene
  • Lisa Reimer
  • R.mouthaan
  • Judith Ridder
  • Scootershop DE Vries
  • Marlou Wackers
  • Karinwitteveen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.