Pissaladière met rode kool
Een pissaladière is een uientaart uit het zuiden van Frankrijk. Traditioneel maak je deze met uien, ansjovis en zwarte olijven, maar er zijn veel variaties mogelijk. Zo zag ik van de week een pissaladière met rode kool bij ZTRDG en toevallig had ik nog een rode kool liggen. Ik heb het recept een beetje aangepast en zo aten wij afgelopen zaterdag een heerlijk hapje tijdens de lunch. Mijn kleine jongen noemde het een pizza, geef hem eens ongelijk.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |