Pita met pittige kip
Iedereen heeft wel eens van die dagen waarop je geen zin hebt om te koken en het liefst een pizza besteld. Dat zo heel af en toe prima natuurlijk, maar je kunt ook zelf onwijs gemakkelijk en snel een heerlijk gerechtje op tafel toveren. Deze pita gevuld met pittige kip, rucola en komkommer bijvoorbeeld. Super simpel om te maken! Serveer eventueel ook nog met wat paprika, tomaat en/of een bosuitje, maak af met een sausje van mayo en zoetzure saus en smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |