Pittige pesto rosso
Groene pesto maak ik vaak; dan weer met rucola, dan met basilicum, soms met geitenkaas en soms zoals het ‘hoort’ met parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Rode pesto maak ik eigenlijk nooit. Maakte ik nooit… tot deze dan. En man o man, wat is deze lekker! Zeker een aanrader, vooral als je van pittig houdt. Deze pittige pesto rosso is het allerlekkerst bij een goede pasta maar je kunt het natuurlijk ook als basis voor allerlei andere lekkere dingen gebruiken, op brood, door de soep, in sausen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |