Pittige spaghetti met pangritata
Krokant gebakken stukjes brood, héérlijk!! In Italië noemen ze het pangritata, gebakken broodkruimels in olijfolie met kruiden en knoflook. Lekker zoutig, krokant en kruidig en dus heerlijk over de pasta. Deze pasta is super simpel en heel erg smaakvol. Echt een gerechtje om te maken als je snel een lekker hapje wilt maken maar weinig in huis hebt. Serveer met een lekkere groene salade en genieten maar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |