Plaattaart met peer en geitenkaas

Weekendbites: Plaattaart met peer en geitenkaas


Deze plaattaart met peer en geitenkaas is onwijs simpel en perfect voor als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Je maakt deze plaattaart gemakkelijk door plakjes bladerdeeg aan elkaar vast te maken. De combinatie van zoet en zout is heerlijk. Het zoete, frisse van de peere en de honing combineert goed met het zoutige van de geitenkaas. Een perfecte combi dus. Super om als avondmaaltijd te serveren met een salade erbij, maar kan ook prima (lauwwarm) als lunch. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan. 

Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Bianca Catlady
  • Christianne van Kessel
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.