Plaattaart met peer en geitenkaas

Weekendbites: Plaattaart met peer en geitenkaas

Ingrediënten

2 personen

Deze plaattaart met peer en geitenkaas is onwijs simpel en perfect voor als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Je maakt deze plaattaart gemakkelijk door plakjes bladerdeeg aan elkaar vast te maken. De combinatie van zoet en zout is heerlijk. Het zoete, frisse van de peere en de honing combineert goed met het zoutige van de geitenkaas. Een perfecte combi dus. Super om als avondmaaltijd te serveren met een salade erbij, maar kan ook prima (lauwwarm) als lunch. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan. 

Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15 min 

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Bianca Catlady
  • Christianne van Kessel
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.