Polentafriet
Wat aardappels zijn voor ons Nederlanders, is polenta voor de Italianen. Ze maken er alles van! Zo ook heerlijke polentafrietjes. Super gemakkelijk om te maken en heerlijk op smaak gebracht met tijm en Parmezaan. Er komt geen frituur aan te pas bij het maken van deze frietjes, want je bakt ze lekker af in de oven. Ze worden heerlijk krokant en zijn daarmee perfect voor kindertjes en grote mensen. Serveer deze polentafrietjes met een frisse zelfgemaakte citroenmayonaise en smullen maar. Enjoy! Voorbereidingstijd: 20 min, Wachttijd: 1 uur, Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |