Pompoen chips met zeezout en salie
Iets te vieren of gewoon trek in een lekkere snack? Deze gefrituurde pompoen met zeezout en salie is super lekker. Super makkelijk te maken is deze chips ook nog! Snijd dunne plakjes van de pompoenparten en bak ze in zo'n 2-4 minuten krokant in de olie. Bestrooi ze met zeezout en salie en je hebt heerlijke chipjes. Zowel warm als koud zijn ze heerlijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |