Pompoenfriet met wasabinadipsaus

Pompoenfriet met wasabinadipsaus


Wasabina is eigenlijk geen kruid, maar officieel een koolsoort is. De naam ‘wasabina’ doet al een beetje vermoeden dat de smaak met wasabi te maken heeft. Het is dan ook net als wasabi en mierikswortel flink pittig. De wasabina maakt deze dip dan ook heerlijke pittig. De combinatie met de zoete smaak van de pompoen in grandioos. Enjoy!

Let op: de cashewnoten voor de dip moeten een uur weken alvorens ze te verwerken

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Leendert Bom
  • Joycemeijer1977
  • Jan-Paul De Beer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.