Pompoenfriet met wasabinadipsaus
Wasabina is eigenlijk geen kruid, maar officieel een koolsoort is. De naam ‘wasabina’ doet al een beetje vermoeden dat de smaak met wasabi te maken heeft. Het is dan ook net als wasabi en mierikswortel flink pittig. De wasabina maakt deze dip dan ook heerlijke pittig. De combinatie met de zoete smaak van de pompoen in grandioos. Enjoy!
Let op: de cashewnoten voor de dip moeten een uur weken alvorens ze te verwerken
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |