Pompoenpuree met gebakken bosui en spek
Gebakken bosuitjes met spek. Zo ongelooflijk lekker! Alleen bosui en uitgebakken spek is natuurlijk niet echt een volwaardig gerecht. Serveer deze daarom met een heerlijke pompoenpuree. Pompoen en bosui passen qua smaak heel goed bij elkaar, uitstekende combinatie dus. Rooster de pompoen in een voorverwarmde oven samen met wat olijfolie, zout en chilivlokken. Voeg voor een stevige puree 2 aardappels toe die je vooraf even kookt. Serveer de puree met de bosui en gebakken spek. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |