Portobello met pompoen en geitenkaas
Een feestje op je bord is deze lekkere vegetarische portobello gevuld met pompoen, geitenkaas en saliechutney. Super simpel om te maken en echt super lekker. Heerlijk als tapas hapje, maar ook super als hoofdgerecht in combinatie met een salade met walnoten en rijpe peer of met quinoa. Het is misschien beetje een herfstig receptje, maar ik kon hem jullie niet onthouden. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |