Pralinépasta

Pralinépasta

Ingrediënten

Deze pralinépasta is echt heerlijk en kan je voor veel verschillende bereidingen gebruiken. Meng hem door een crème of slagroom, gebruik hem als vulling in een taart of tussen koekjes, gebruik hem als basis voor een bonbonvulling of smeer hem gewoon zo op een versgebakken broodje. Yum! TIP: Voor deze pralinépasta kun je ook (een gedeelte) van de hazelnoten door amandelen vervangen.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Frambozen roomijs
 6
Laura's BakeryLaura's Bakery
Raspberry fool (frambozentoetje)
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Please fix..
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Pure chocolademousse
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.