Preischotel met gehakt en spitskool

Preischotel met gehakt en spitskool


Een preischotel is heerlijk. En nee, niet de variant uit een pakje. Maar volledig zelfgemaakt. Niet te zout en te sterk van smaak, maar prima in balans. Zelfs nog met extra groente in de vorm van spitskool. Dit maakt de preischotel met gehakt stiekem nóg lekkerder en voedzamer. Smullen! Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Bianca Silooy-Leungen
  • Carola Serne
  • Sofie Beeckman
  • Karlameulema
  • Mo
  • Gerrit Hoekstra
  • Louise Van Der Kelen
  • Irene van Waarde
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.