Pulled Pork

Pulled Pork


Pulled Pork maken ingewikkeld? Het valt mee. Je hebt alleen een portie geduld nodig, maar dit wordt rijkelijk beloond. Marineer het varkensvlees van tevoren zodat alle smaken kunnen intrekken en leg hem vervolgens voor zo'n 4 uur in de oven. Trek het vlees vervolgen uit elkaar, snijd een broodje open, beleg met het vlees en de koolsalade en smullen maar! Yum!! 

 Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Ineke Elzendoorn
  • Merijn Kerstens
  • Mieke Mullenders
  • Foody redactie
  • Emile
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.