Pulled Pork Tortilla’s

Foody Redactie


Pulled pork, heerlijk mals varkensvlees vol van smaak. Zó ontzettend lekker! Het maken van pulled pork is geen rocket science, maar het vergt wel geduld. Het vlees moet namelijk zo'n 3,5 uur in de oven, maar echt het is het waard. Het belangrijkste wat je nodig hebt is een goed stuk varkensschouder. Zonder varkensschouder geen pulled pork. Serveer het vlees met saus van tomaat, rozemarijn, komijn en cayennepeper, tortilla’s, witte kool, wortel, zure room en partjes limoen. Je zult je vingers er bij aflikken. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sjors van Tongeren
  • Rutger Burger
  • Judith Bandell
  • Wouter De Kamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.