Pure chocolade ganache
Met dit basisrecept voor pure chocolade ganache kun je heel veel lekkere dingen maken. De ganache is zijdezacht en vol van smaak, perfect om te gebruiken voor taarten en gebak. Gebruik het bijvoorbeeld om kleine tartelettes mee te vullen, als laag in een stapeltaart, om cupcakes mee te besmeren of als vulling van een grote chocoladetaart. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, is deze chocoladeganache ook heerlijk in combinatie met onder andere verse frambozen, gezouten karamel en frisse sinaasappelcurd.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |