Pure chocolade ganache

Please fix..

Ingrediënten

Met dit basisrecept voor pure chocolade ganache kun je heel veel lekkere dingen maken. De ganache is zijdezacht en vol van smaak, perfect om te gebruiken voor taarten en gebak. Gebruik het bijvoorbeeld om kleine tartelettes mee te vullen, als laag in een stapeltaart, om cupcakes mee te besmeren of als vulling van een grote chocoladetaart. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, is deze chocoladeganache ook heerlijk in combinatie met onder andere verse frambozen, gezouten karamel en frisse sinaasappelcurd.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Desireevaneijk
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.