Quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas

Quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas

Ingrediënten

Zin in een quiche met tomaat, maar wordt de bodem altijd zo zompig? Dat is met dit receptje zeker verleden tijd. Met deze heerlijke quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas ben je verzekerd van een knapperige bodem. De tip? Gebruik couscous. Couscous neemt namelijk het  vocht op, zorgt voor een krokante bodem en je proeft er niets meer van na het bakken. En nog iets fijns: deze quiche is ontzettend simpel om te maken. Lekker als lunch, als hapje bij de borrel of als avondeten met een salade erbij. Enjoy! 
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 30 min 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Aarkensteyn
  • Arnella Miedema
  • Ron de Kort
  • Ineke Elzendoorn
  • Bart van der Helm
  • Stan Meiresonne
  • Willy Pype
  • Alisa Dutmer
  • Cobi.
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.