Quiche met vis
Yum yum yum! Quiche is altijd smullen geblazen, of je het nou maakt van ei met room en spekjes, of goedgevuld met groente en een lekker stukje vlees: Het is altijd even heerlijk! Dit keer maakte ik het net even anders met vis in plaats van vlees. Superlekker! Je maakt het met koolvis, courgette, doperwtjes, ricotta en cherrytomaatjes. Romig en ontzettend goed op smaak: kijk zo zien we het graag!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |