Rabarber-broodpudding met frambozencurd

Rabarber broodpudding met frambozencurd – Donna Hay #11

Ingrediënten

6 personen

Mijn moeder zei vroeger al tegen me; “Als je hoofd niet vastzat dan vergat je die ook nog..” Dus… was ik bijna vergeten om deze overheerlijke rabarber-broodpudding te plaatsen! Oorspronkelijk komt dit recept van Donna Hay, maar zij maakte deze broodpudding zonder rabarber en met frambozen. Ik heb voor dit recept frambozencurd gebruikt dat ik op een beurs heb gekocht, maar als je dit niet kunt vinden dan is frambozenjam of lemon curd ook heel lekker. Aanpassingen zijn dus toegestaan!

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Anne Oldenburg-Schriek
Banoffee Tiramisu
 4
Laura's BakeryLaura's Bakery
Lemon posset met rabarber
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Christmas pudding
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.