Rabarber-broodpudding met frambozencurd

Foody Redactie


Mijn moeder zei vroeger al tegen me; “Als je hoofd niet vastzat dan vergat je die ook nog..” Dus… was ik bijna vergeten om deze overheerlijke rabarber-broodpudding te plaatsen! Oorspronkelijk komt dit recept van Donna Hay, maar zij maakte deze broodpudding zonder rabarber en met frambozen. Ik heb voor dit recept frambozencurd gebruikt dat ik op een beurs heb gekocht, maar als je dit niet kunt vinden dan is frambozenjam of lemon curd ook heel lekker. Aanpassingen zijn dus toegestaan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Anne Oldenburg-Schriek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.