Rabarbersiroop

Zelf rabarbersiroop maken


Rabarber ken je wellicht vooral als je compote/moes. Door het vocht van het koken van compote in te koken onstaat er een lekkere siroop. Alle smaak blijft bewaard en je maakt de rabarber multi-inzetbaar. De siroop is heerlijk met koud bruisend water als verfrissend drankje. Maar ook over een bolletje ijs of in een schaaltje yoghurt is het zalig!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Carolien de Milliano
  • Marja Boersma
  • Elisa Spanjer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.