Ribeye met sherry-pepersaus

Valentijnsmenu: ribeye met sherry-pepersaus


Verwen je je lief sowieso al graag en wil je hem/haar deze Valentijn graag extra verwennen? Maak dan zeker deze rosé gebakken ribeye klaar met een heerlijke sherry-pepersaus. Serveer in combinatie met een salade van romaine sla, tomaat, komkommer en haricot verts en een vinaigrette van olijfolie en balsamico en/óf met een aardappelschotel uit de oven met room en knoflook. Klinkt zalig toch? En natuurlijk is dit gerecht niet alleen heerlijk met Valentijnsdag. Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wesley Vankuyk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.