Ricotta pannenkoekjes
Ricotta en pannenkoekjes, wat een super combinatie! Ze hebben iets weg van American Pancakes, maar ze zijn net wat luchtiger. De pannenkoekjes bevatten naast de ricotta alleen nog banaan en ei, dus ze zijn helemaal tarwevrij. Aan ricotta zit geen uitgesproken smaak dus je kunt er bijserveren wat je wilt. Ik heb mijn pancakes geserveerd met Maple Syrup, maar je zou er ook heerlijk fruit bij kunnen serveren. Lekker varieren zou ik zeggen. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |