Ricottacake met blauwe bessen

Ricottacake met blauwe bessen

Ingrediënten

8 personen

Deze ricottacake met blauwe bessen is perfect om in deze periode van het jaar te bakken. Het gebruik van ricotta in dit cakebeslag levert een verrassend lekker eindresultaat op en het vormt een mooie tegenhanger voor de frisse blauwe bessen. In plaats van blauwe bessen kun je ook ander fruit gebruiken, bijvoorbeeld bramen of frambozen. Geniet ervan. 

Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 60-70 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Brood met olijven en feta Brood met olijven en feta
Meringuerol met lemoncurd Meringuerol met lemoncurd
Perencake met kruimels – recept Perencake met kruimels
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Fabienne Kasbergen
  • Louise Van Der Kelen
  • Esther Den Os
  • Dee Kay
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.