Rijstpap met kokos en banaan uit de slowcooker

Foody Redactie


Bijna elk gerecht kan wel in een slowcooker bereid worden. Het recept heeft alleen wat aanpassingen nodig. Net zoals deze rijstpap met kokos en banaan. Het enige nadeel is dat het 5 uur op een lage stand moet garen. Als het eenmaal klaar is heb je wel een heerlijk zachte en vooral creamy rijstpap. Enjoy! Let op: in de bereidingstijd is 5 uur garingstijd niet meegeteld!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Dirkje Uiterwijk
  • Foody redactie
  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.