Risotto met mosterd, paddenstoelen, tijm en chorizo

Risotto met mosterd, paddenstoelen, tijm en chorizo


Risotto, heerlijk! Maar een beetje variëren met risotto kan natuurlijk nooit kwaad. Probeer daarom zeker eens deze risotto met mosterd, paddenstoelen, tijm en chorizo. Bijzonder door de mosterd en perfect in balans met de paddenstoelen en tijm. Maak de risotto af met wat uitgebakken chorizo voor wat extra smaak en bite en smullen maar! Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Bart van der Helm
  • Claudia Ahlers
  • Jeffrey Davidson
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.