Risotto van freekeh met bosui en postelein

Risotto van freekeh met bosui en postelein


Freekeh zijn jonge tarwekorrels die geroosterd worden. Hierdoor krijgen ze een ietwat nootachtige smaak. Freekeh is een ideale vervanger voor rijst of couscous en super om als een risotto te bereiden. Zo als in dit recept met bosui en postelein. Super lekker en helemaal niet zo ingewikkeld om te maken. Serveer de risotto op de postelein en rucola, met pijnboompitjes en nog een beetje citroensap en citroenrasp. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Judith Ridder
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.