Rode pesto van zongedroogde tomaatjes

Snelle basis groentesoep


Naast het feit dat pesto heerlijk is, is het ook nog eens super veelzijdig. Deze rode pesto van zongedroogde tomaten, basilicum, knoflook, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas is heerlijk in je pasta, op brood, als smaakmaker voor vlees of vis of in de soep. Nog een pluspunt: het is ook nog eens super gemakkelijk om te maken. Fijner kan niet toch? 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Bart van der Helm
  • Jolien Vervoort
  • Jst De Keijzer
  • Aike van den Brand
  • Anne de Jong
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.