Rodekool
Veel mensen zullen rodekool vooral eten uit een potje of de diepvries. Ondanks dat het even tijd kost om het zelf te maken, is het niet moeilijk. Dus grijp eens een verse rodekool mee en ga aan de slag. De rodekool wordt nog lekkerder als je hem een tijdje laat staan, om hem vervolgens opnieuw op te warmen. Het laat zich ook uitstekend invriezen na bereiden.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |