Roergebakken kip met rodekool en nootjes
Drukke dag achter de rug en geen zin om lang in de keuken te staan? Dit supergezonde zoete kipgerechtje is dan echt een fantstische uitkomst. Je maakt het door kip en rodekool tezamen met kurkuma, ui, en wat peper en zout te roerbakken. Daar gaat een beetje liemoen en honing bij en als laatste top je het af met katjang pedisnootjes. Heerlijk bij rijst. Crispy en zacht, zoet en pittig: een match made in heaven!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |