Rokerige frittata met bloemkool

Ottolenghi’s rokerige Frittata met bloemkool


De gerechten van de Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolenghi zijn tegenwoordig erg populair. Een van zijn gerechten is deze rokerige frittata met bloemkool en oh wat is die lekker! Dankzij de rookkaas en het gerookte paprikapoeder heeft het een heel aparte, maar verrukkelijke smaak. Serveer de frittata met een frisse salade en je hebt een heerlijk gerechtje voor in de lente of zomer. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Nicolette Van Der Bie-Kool
Snelle basis groentesoep
 4
Foody redactieFoody redactie
Frittata met spinazie
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.