Romige aspergesoep

Romige aspergesoep


Wat doe je met de schillen van witte asperges? Precies, romige aspergesoep maken. En dat kan met dit heerlijke basisreceptje voor deze soep. Super simpel en zo gedaan. Serveer dit lekkere  lentesoepje met stukjes gekookte asperges, blokjes ham en/of een gekookt eitje voor een complete hoofdmaaltijd. Of serveer 'm met een scheutje room als voorgerecht of lunch. Geniet ervan. Bereidingstijd: 15 min, Wachttijd: 85 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Netty Boender-Hania
  • Ivonne Niessink
  • Tania van Huik
Video: Romige Aspergesoep
 15
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Aspergesoep met peterselie olie
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Aspergesoep
 5
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 8
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.