Romige pompoentagliatelle

Romige pompoentagliatelle


Pompoen is echt de favoriet deze herfst! Je kunt er zoveel mee! En zo ook dit heerlijke receptje maken. Romige pompoentagliatelle om precies te zijn! Een onwijs lekkere pastasaus gemaakt van pompoen, kippenbouillon, mascarpone, basilicum en salie. En ook nog eens een multi-inzetbaar sausje. De saus is namelijk niet alleen lekker met tagliatelle, maar ook door bijvoorbeeld de risotto of zelfs als saus voor over een kipfiletje. Serveer er eventueel nog wat gebakken paddenstoelen bij en smullen maar! Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Willy De Veirman
  • TommyE
  • Kathleen Heyns
  • Ineke Elzendoorn
  • Bart van der Helm
  • Annemiek Heiligers
  • Roxanne Vollenbroek
  • Amy Maass
  • Lotte Hollevoet
  • Tessa Stavast
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.