Romige zalm en pittige avocado

Foody Redactie


Dit prachtige gerechtje misstaat niet tijdens een feestelijk diner. Het voorgerechtje heeft alle heerlijke smaken van sushi, maar niet de moeilijkheid van het rollen. Maak het net zo pittig als je zelf wil, door naar smaak wasabi toe te voegen. Je kunt eventueel ook twee varianten maken, als je bijvoorbeeld ook kinderen aan tafel hebt zitten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mieke Mullenders
  • Leendert Bom
  • Henry Jonker
  • Louise Van Der Kelen
  • Jolanda Dieleman-van Meegdenburg
  • Sabrina Pater
  • Ksegenhout
  • Koos Henken
  • Stefanie
  • Ina
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.