Romige zalm en pittige avocado

Romige zalm en pittige avocado uit Hemels – Het boek om je in hogere sferen te brengen

Ingrediënten

4 personen

Dit prachtige gerechtje misstaat niet tijdens een feestelijk diner. Het voorgerechtje heeft alle heerlijke smaken van sushi, maar niet de moeilijkheid van het rollen. Maak het net zo pittig als je zelf wil, door naar smaak wasabi toe te voegen. Je kunt eventueel ook twee varianten maken, als je bijvoorbeeld ook kinderen aan tafel hebt zitten. 

 

Favoriet recept van

  • Mieke Mullenders
  • Leendert Bom
  • Henry Jonker
  • Louise Van Der Kelen
  • Jolanda Dieleman-van Meegdenburg
  • Sabrina Pater
  • Ksegenhout
  • Koos Henken
  • Stefanie
  • Ina
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.