Rozemarijn broodstokjes

Rozemarijn broodstokjes

Ingrediënten

Deze heerlijke rozemarijn broodstokjes zijn ideaal als voorgerecht. Deze italiaanse snack met rozemarijn is vooral lekker met een beetje kruidenboter, aoli of een dip naar keuze. Alle ingrediënten gaan samen in een kom en kneed je vervolgens in 10 minuten tot een soepel deeg. Nog even 10 tot 12 minuten de oven in en de broodstokjes kunnen op tafel!

Let op: de broodstokjes hebben ongeveer 1 uur rijstijd en 15 minuten rusttijd nodig!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Frambozen roomijs Frambozen roomijs
Appeltaart ijshoorntjes Appeltaart ijshoorntjes
Citrus waterijsjes Citrus waterijsjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Mary Vds
  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
  • Naomi Van de Pol
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.