Runderworst met cantharellen en pastinaak truffelpuree

Runderworst met cantharellen en pastinaak truffelpuree

Ingrediënten

4 personen

Ik raakte geïnspireerd voor dit gerecht door de fantastische truffelolie van Foodelicious. In Italië wordt speciaal voor Foodelicious een olijfolie met echte witte truffel gemaakt. Die laten ze fijn drijven in de olie en zo geeft de truffel zijn smaak af. Het leven kan soms zo simpel zijn. Het flesje truffelolie staat trots te stralen in mijn keuken en ik kook er graag mee. Zoals bijvoorbeeld dit gerecht met runderworst, cantharellen en pastinaak truffelpuree. Zo rijk aan smaken!
.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.