Salade van parelcouscous met aubergine en paprika

Salade van parelcouscous met aubergine en paprika

Ingrediënten

2 personen

Parelcouscous heeft een grovere structuur en heeft qua bite meer weg van pasta dan van 'normale' couscous. Daardoor kun je ‘m zowel goed als bijgerecht, basis voor salades en voor in de soep gebruiken. Zo ook in deze salade van parelcouscous met aubergine en paprika. Lekker als lichte avondmaaltijd, maar ook heerlijk als lunch om mee te nemen naar kantoor. Vegetarisch is deze salade al super, maar ook is 'ie top met gegrilde lams- of merguezworstjes. Enjoy! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Lisa Tervoort
  • Tina Talsma
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.