Salsa Verde
De Italiaanse salsa verde is een koude saus en betekent eigenlijk niets meer dan groene saus. Salsa verde bestaat veelal uit munt, peterselie, basilicum en mosterd. Dit Italiaanse sausje geeft net dat beetje extra aan een gerecht en wordt dan ook vaak gegeten bij vis en/of vlees. Ook heerlijk is de salsa verde in combinatie met aardappeltjes. Houd je van ansjovis? Meng door de salsa dan lekker wat ansjovis en voeg eventueel nog wat kappertjes of koriander toe. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |