Saté van ossenhaas

Saté van ossenhaas

Ingrediënten

Gewone kipsaté of een saté van de haas, héérlijk! Maar dé ultieme saté is toch wel saté van ossenhaas. En het liefst geroosterd op de bbq met een lekkere zelfgemaakte pindasaus erbij. Laat de saté lang marineren in een mengsel van ketjap, olie, rode peper en knoflook zodat de smaken lekker kunnen intrekken. Bak ze vervolgens op de barbecue of op de grill, serveer met pindasaus en smullen maar. Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min, Wachttijd: minimaal 1 uur

 
Ossenhaas met rode wijnsaus
 6
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Zelf saté maken
 16
PhilippineLiefde voor Lekkers
Kerst bij Albert Heijn wordt wel heel bijzonder dit jaar + winactie
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
In de test: Ossenhaas met bimi

Als thuiskok wil je met Kerst natuurlijk wel iets bijzonders op tafel toveren. Bij de Albert Heijn kun je je hart ophalen aan de bijzondere soorten vlees en...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.