Saté van ossenhaas

Saté van ossenhaas


Gewone kipsaté of een saté van de haas, héérlijk! Maar dé ultieme saté is toch wel saté van ossenhaas. En het liefst geroosterd op de bbq met een lekkere zelfgemaakte pindasaus erbij. Laat de saté lang marineren in een mengsel van ketjap, olie, rode peper en knoflook zodat de smaken lekker kunnen intrekken. Bak ze vervolgens op de barbecue of op de grill, serveer met pindasaus en smullen maar. Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min, Wachttijd: minimaal 1 uur

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Zelf saté maken
 15
PhilippineLiefde voor Lekkers
Kerst bij Albert Heijn wordt wel heel bijzonder dit jaar + winactie
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
In de test: Ossenhaas met bimi

Als thuiskok wil je met Kerst natuurlijk wel iets bijzonders op tafel toveren. Bij de Albert Heijn kun je je hart ophalen aan de bijzondere soorten vlees en...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.