Sbrisolona, kruimelnotenkoek

Sbrisolona, kruimelnotenkoek

Ingrediënten

8 personen

De kruimelnotenkoek, ofwel Sbrisolona, is een Italiaanse amandel-maïsmeel koek. Het is onwijs makkelijk te maken en erg lekker. De koekjes zijn heerlijk crunchy. De kruimelknotenkoek doet je misschien denken aan de cantuccini koekjes, maar deze zijn zachter van textuur. Heerlijk om te serveren bij een kopje koffie/thee. Maar kijk wel uit, je blijft er van eten! Geniet ervan! 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Cantuccini
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
VIDEO: Cantuccini
 2
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Kerstdessert: Chocoladehazelnoot Panettone
 4
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Hazelnootcantuccini
 1
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.