Schotse eieren

Foody Redactie


Schotse eieren, ofwel balletje ei, is een gerecht waar er in een bal gehakt een gekookt ei mee gebakken wordt. En het allerlekkerste is het wanneer het eigeel bij het opensnijden langzaamaan uit bal loopt. Yum! Heerlijk om te comibneren met sperzieboontjes, bloemkool of asperges. Zeker de moeite waard! Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Smitr76
  • Suzanne van den Berg
  • Petra Blackstone Beets
  • Frans Vansloten
  • Wil Joop
  • Alexandra Pennock
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.