Schotse eieren

Woensdag gehaktdag: balletje ei (schotse eieren)

Ingrediënten

4 personen

Schotse eieren, ofwel balletje ei, is een gerecht waar er in een bal gehakt een gekookt ei mee gebakken wordt. En het allerlekkerste is het wanneer het eigeel bij het opensnijden langzaamaan uit bal loopt. Yum! Heerlijk om te comibneren met sperzieboontjes, bloemkool of asperges. Zeker de moeite waard! Geniet ervan. 

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Petra Blackstone Beets
  • Frans Vansloten
  • Petra Bunk
  • Wil Banda
  • Alexandra Pennock
  • Louise Van Der Kelen
Filmpje: Gehakt cordon bleu
 2
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Indonesisch gehaktbrood met ei
 11
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Dudefood dinsdag: Brexit Breakfast | Simone's Kitchen
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.