Scotch broth met runderspekjes

Scotch broth met runderspekjes

Ingrediënten

6 personen

Scotch broth is een vullende boerensoep uit Schotland gemaakt van rund-of schapenvlees met groenten en parelgort. In deze variant zitten er ook runderspekjes in de soep verwerkt. Dat geeft de soep een lekkere zoutige bite. Deze strooi je aan het eind, net voor het serveren, over de soep. Eet de Scoth broth met een lekker stuk boerenbrood en je hebt een heerlijke maaltijd!

 

Favoriet recept van

  • Elisa Spanjer
  • Judith Bandell
  • Wil Banda
  • Marleen van Lelieveld
One Pot: Tagliatelle soep met zomergroenten
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Lente minestrone soep
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Marokkaanse linzensoep
 21
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zoete aardappelsoep met kokosmelk
 7
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.