‘Scotch Eggs’

‘Scotch Eggs’

Ingrediënten

2 personen

Een gekookt ei in een gehaktbal, met een chique woord ook wel Scotch Eggs genoemd. Van origine worden de gehaktballen gefrituurd, maar een iets gezondere variant kan natuurlijk geen kwaad. Deze Scotch Eggs zijn gemaakt met mager rundergehakt en zijn in de pan gebakken. Op deze manier blijft het gehakt hier en daar nog een beetje rauw, maar dat kan geen kwaad. Super lekker en erg leuk om een keer te variëren met de alom bekende gehaktbal. Heerlijk als snack met wat ketchup, maar ook heerlijk bij de stamppot. Eet smakelijk! 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Guilty Pleasure: Pizzaflappen met cheddardip Guilty Pleasure: Pizzaflappen...
Quiche met brie, spek en pecannoten Quiche met brie, spek en pecan...
Griekse Soutzoukakia Griekse Soutzoukakia
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Muriël Moraal
  • Simone Heemskerk
  • Bianca Catlady
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.